Houtenvloeren Bax
Image default
Bedrijven

Boxspring 140×200 van merk Handerson

Er zijn weinig dingen zo belangrijk in een mensenleven als een goede nachtrust. Slaapt u goed, dan staat u ook fris en uitgerust op. Daarnaast is een goede nachtrust ook belangrijk voor uw gezondheid. Zo bent u beter bestand tegen stress en zorgt u voor een goed werkend immuunsysteem. Een van de basisvoorwaarden voor een kwalitatief goede slaap is het bed waar u op slaapt. Overweegt u de aanschaf van een nieuw bed, dan is het de moeite waard om u te verdiepen in de voordelen van een boxspring van het merk Handerson.

Handerson 140 x 200 boxspring

Terwijl veel mensen voor een 140 x 200 boxspring van Handerson kiezen vanwege de bijzonder luxe uitstraling, zijn er veel meer voordelen te benoemen. Allereerst is er de levensduur van een boxspring. In vergelijking met een gewoon bed gaat een boxspring veel langer mee, vaak tot 25 jaar. Het is daarmee een relatief lage investering die zorgt voor een goede nachtrust. De combinatie van de verende 140 x 200 boxsping met het verende matras biedt een prima ondersteuning terwijl het ligcomfort optimaal is. De maat staat ook bekend als een twijfelaar. Het wordt vaak gekozen om heerlijk ruim te kunnen slapen, of juist heel knus bij elkaar. Op die manier kunt u zelfs een kleine slaapkamer voorzien van een heerlijk comfortabel bed, terwijl het niet alle ruimte in beslag neemt.

Uitstekende service

Een voordeel van een Handerson boxspring is de uitstekende kwaliteit en service. In tegenstelling tot veel andere merken is er geen sprake van een meerprijs voor een grotere lengtemaat. U betaalt dus alleen voor de kwaliteit van het bed, niet voor de lengte. De aanschaf van een boxspring gaat ook gepaard met een uitstekende dienstverlening. Zo kunt u het matras binnen 120 dagen eenvoudig omruilen mocht dit net iets te hard of te zacht zijn.